E manaʻomia e le loli pamu sima le fufuluina i taimi uma?

Commercial-app1     E iloa uma e tagata o taʻavale a aiga e masani ona tatou aveina, e manaʻomia ona faʻamama e le aunoa, e faʻapea foʻi ona manaʻomia le fufulu loli i taimi uma? O le loli pamu sima o se taʻavale e iai ona gaioiga faʻapitoa. O lona siosiomaga galue o luga o le fausiaina nofoaga poʻo luga o le auala. E tusa lava poʻo fea o iai, e pefua, lea e masani ona mafua ai se pefu i fafo o le pamu loli. Tele tagata e anaina e talitonu o le pamu loli O le siosiomaga galue e pei o lenei. Afai lava e tausia lelei vaega o loʻo i totonu, e le taua le pefu i fafo. O le mea moni, o lenei manatu e sese. Afai e le faʻamamaina le loli pamu sima i le taimi saʻo, o le a le leaga o le a ia faia? Xiaoke o le a sau iinei mo oe uma i le aso.

Muamua, e ui o le mama o le sima pamu loli o le a le aʻafia aafia ai le faʻagaioiga o le pamu loli, ae o le a aʻafia ai le tautua olaga o mea faigaluega i totonu o le loli.

Muamua lava, o pamu loli uma o loʻo iai le pusamoli, o se masini e faʻaalu i le vevela. I le taimi o faʻagaioiga masani, o le ea faʻatonutonu i totonu o le kia o le a tulaʻi mai ma le gaosiga o ausa vai, ma o le alatoto i luga o le kia o le a tatalaina e lafoa le kesi, pei lava o le saogalemu alatoto o le mamafa kuka. Afai e poloka le alatoto i luga o le atigipusa e mea le mama mai fafo e pei o maamaa, palapala, ma isi mea, o le ausa vai i totonu o le pusameli o le a le faʻateʻaina, lea o le a matua afaina ai le galue tulaga o le pusameli, ma le faʻasologa faʻatinoina ma le auina atu o le malosiaga o le a faʻaititia, ma o le faʻamau disc o le a Faaseʻe. O le le mafai e le suavai ausa e faʻateʻaina o le a mafua ai foi le suauʻu i totonu o le pusa kia faʻatelevave ai le faʻavaivaia, ma o le vailaʻau oona vailaau o le a atili poloka ai le alatoto, o se leaga leaga i le potu. O le pusameli o se vaega taua tele i le tino taʻavale. O le taimi e tupu ai le le faʻamanuiaina, o le pamu loli e le mafai ona faʻamaeʻaina taʻavale masani.

Lona lua, pamu loli, eli eletise, pamu fesiitaʻi, avetaʻavale faʻapipiʻi ma isi masini fausia fale ua faʻaauupegaina i le afi eletise o le afi e faʻamalulu ai le vevela o le suauʻu i totonu o le afi ina ia mautinoa ai o le afi autu e mafai ona faʻagaoioia masani.


Taimi Post: Nov-07-2020